ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pop buigbaar Sheila 30 cm

Pop buigbaar Sheila 30 cm


Over de Buigbare Speelgoedpop Sheila Ontdek de wereld van mode en stijl met onze Pop buigbaar Sheila 30 cm. Dit speelgoed is meer dan alleen een pop - het is een fantastische speelkameraad voor uw ki

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Over de Buigbare Speelgoedpop Sheila

Ontdek de wereld van mode en stijl met onze Pop buigbaar Sheila 30 cm. Dit speelgoed is meer dan alleen een pop - het is een fantastische speelkameraad voor uw kind. Sheila is volledig buigbaar, met beweegbare armen, benen, middel en hoofd, waardoor ze allerlei poses kan aannemen. Deze flexibele pop is ideaal voor het stimuleren van de creativiteit en het inlevingsvermogen van kinderen, terwijl ze plezier hebben met het veranderen van Sheila's houdingen. De pop wordt geleverd in een bedrukte blisterdoos en is ongeveer 30x7x4 cm groot.

Voordelige en veelzijdige speelgoedpop

Pop buigbaar Sheila 30 cm is niet alleen leuk, maar ook zeer voordelig. Deze betaalbare pop is perfect voor allerlei gelegenheden - of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een kerstgeschenk, of gewoon een verrassing voor uw kind. Dankzij haar buigbaarheid en beweegbaarheid kan Sheila worden gebruikt in tal van speelscenario's, van modeshows tot avonturenverhalen. Goedkoop en leuk, deze pop is een uitstekende toevoeging aan elke speelgoedcollectie.

Productspecificaties

- Type product: Buigbare Speelgoedpop - Naam: Sheila - Afmeting: ca. 30x7x4 cm - Beweegbare delen: armen, benen, middel, hoofd - Verpakking: bedrukte blisterdoos - Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
92635
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8711295683794
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod