ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Bureau calculator Dual Power

Bureau calculator Dual Power


Bureau calculator Dual Power De Bureau calculator Dual Power is een handige rekenmachine voor op je bureau. Met zijn 8-cijferig display en 4 zonnecellen is deze calculator perfect voor dagelijks gebru

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Bureau calculator Dual Power

De Bureau calculator Dual Power is een handige rekenmachine voor op je bureau. Met zijn 8-cijferig display en 4 zonnecellen is deze calculator perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij de Dual Power functie werkt de calculator zowel op batterijen als op zonne-energie, waardoor je altijd verzekerd bent van een goede werking. Met een afmeting van ca. 14x11,5x2 cm is deze calculator compact en neemt hij niet te veel ruimte in beslag.

Buro calculator Profi Dual Power

De Buro calculator Profi Dual Power is een professionele rekenmachine die ideaal is voor gebruik op kantoor. Met zijn 8-cijferig display en 4 zonnecellen zorgt deze calculator voor nauwkeurige berekeningen. Dankzij de Dual Power functie werkt de calculator zowel op batterijen als op zonne-energie, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare werking. Met een afmeting van ca. 14x11,5x2 cm past deze calculator perfect op je bureau. De Bureau calculator Dual Power en de Buro calculator Profi Dual Power zijn beide geschikt voor diverse toepassingen. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, deze rekenmachines zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Ze zijn perfect voor het maken van snelle berekeningen, het bijhouden van je financiën of het oplossen van wiskundige vraagstukken. Dankzij hun compacte formaat passen ze gemakkelijk in je tas of lade, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt. Enkele specificaties van de Bureau calculator Dual Power en de Buro calculator Profi Dual Power zijn: - 8-cijferig display voor duidelijke weergave - 4 zonnecellen voor energievoorziening - Dual Power functie voor gebruik op batterijen en zonne-energie - Afmetingen: ca. 14x11,5x2 cm Met deze handige rekenmachines haal je een betrouwbaar en veelzijdig hulpmiddel in huis. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook betaalbaar. Bestel nu jouw Bureau calculator Dual Power of Buro calculator Profi Dual Power en profiteer van het gemak en de functionaliteit die deze rekenmachines bieden.

Productinformatie

Artikelnummer:
93334
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8718375339411
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod