ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Cakevormpjes papier wit 100 st

Cakevormpjes papier wit 100 st


Cakevormpjes papier wit 100 st Set met 100 papieren cakevormpjes voor het maken van cakejes, cupcakes of muffins. Deze witte cakevormpjes zijn gemaakt van stevig papier en zorgen ervoor dat je gebakje

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Cakevormpjes papier wit 100 st

Set met 100 papieren cakevormpjes voor het maken van cakejes, cupcakes of muffins. Deze witte cakevormpjes zijn gemaakt van stevig papier en zorgen ervoor dat je gebakjes mooi in vorm blijven tijdens het bakken. De cupcake vormpjes hebben een ribbel aan de zijkant, waardoor een cakeje er makkelijk uitgehaald kan worden zonder te breken. Met een afmeting van ca. 8x3 cm passen deze cakevormpjes perfect in standaard cupcake bakvormen.

Cakevormpjes papier wit 100 stuks

Met deze set van 100 papieren cakevormpjes maak je eenvoudig heerlijke cakejes, cupcakes of muffins. Deze witte cakevormpjes zijn gemaakt van hoogwaardig papier en zorgen ervoor dat je gebakjes mooi in vorm blijven tijdens het bakken. Dankzij de ribbel aan de zijkant kun je de cakejes gemakkelijk uit de vormpjes halen, zonder dat ze breken. Deze cakevormpjes zijn ideaal voor feestjes, verjaardagen, en andere gelegenheden waarbij je je gasten wilt verrassen met zelfgemaakt gebak. Met een afmeting van ca. 8x3 cm passen deze cakevormpjes perfect in standaard cupcake bakvormen.

Kenmerken:

  • Set van 100 papieren cakevormpjes
  • Geschikt voor het maken van cakejes, cupcakes of muffins
  • Witte kleur
  • Gemaakt van stevig papier
  • Ribbel aan de zijkant voor eenvoudig uitnemen
  • Afmeting: ca. 8x3 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92510
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8711295674631
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod