ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Champagnekoeler rvs 21 cm

Champagnekoeler rvs 21 cm


Productinformatie Champagnekoeler rvs 21 cm De Champagnekoeler rvs 21 cm is een onmisbaar accessoire voor elke wijnliefhebber. Deze roestvrijstalen wijnkoeler is speciaal ontworpen om uw wijn, sekt en

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productinformatie Champagnekoeler rvs 21 cm

De Champagnekoeler rvs 21 cm is een onmisbaar accessoire voor elke wijnliefhebber. Deze roestvrijstalen wijnkoeler is speciaal ontworpen om uw wijn, sekt en champagne op de ideale temperatuur te houden. Met zijn strakke, moderne ontwerp is deze champagne-emmer niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw tafelsetting. Het formaat van 21x22 cm maakt deze champagnekoeler geschikt voor vrijwel elke fles.

Voordelige keuze voor elke gelegenheid

De Champagnekoeler rvs 21 cm is een voordelige keuze voor elke gelegenheid. Of u nu een diner organiseert, een verjaardagsfeestje viert of gewoon een gezellige avond met vrienden heeft, deze goedkope champagnekoeler zorgt ervoor dat uw drankjes altijd perfect gekoeld zijn. Het is een praktische en betaalbare oplossing voor het koelen van uw drankjes, waardoor het een uitstekende aanvulling is op uw feestbenodigdheden.

Productspecificaties Champagnekoeler rvs 21 cm

- Materiaal: Roestvrijstaal (rvs) - Afmetingen: ca. 21x22 cm - Geschikt voor: Wijn, sekt en champagne - Kleur: Zilver - Ontwerp: Modern - Toepassing: Koelen van dranken - Extra functie: Kan gevuld worden met ijsblokjes voor extra koeling - Onderhoud: Makkelijk schoon te maken met een vochtige doek Let op: Het is aanbevolen om de champagnekoeler met de hand te wassen om de levensduur te verlengen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92626
Gewicht artikel (kg):
0.42
EAN:
8711295747588
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod