ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Citronella antimuggen gel in houder

Citronella antimuggen gel in houder


Introductie van de Citronella Antimuggen Gel in Houder Zeg vaarwel tegen hinderlijke muggen met onze Citronella antimuggen gel in houder. Deze frisse gel, verpakt in een handige, compacte houder, hou

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie van de Citronella Antimuggen Gel in Houder

Zeg vaarwel tegen hinderlijke muggen met onze Citronella antimuggen gel in houder. Deze frisse gel, verpakt in een handige, compacte houder, houdt muggen op afstand, waar u ook bent. De houder, gevuld met 125 gram Citronella gel, is eenvoudig te plaatsen op elk oppervlak dankzij zijn staande ontwerp. Met een afmeting van ongeveer 14x6,5x4,5 cm, is deze antimuggen gelhouder niet alleen functioneel, maar ook een subtiele toevoeging aan uw omgeving.

Voordelig en veelzijdig: de Citronella Antimuggen Gel in Houder

Deze Citronella antimuggen gel in houder is een voordelige oplossing voor iedereen die zich wil beschermen tegen muggen. Of u nu een gezellige zomeravond in de tuin plant, gaat kamperen in de natuur, of gewoon een rustige nacht zonder muggen wilt, deze antimuggen gel is uw perfecte metgezel. Het is een goedkope, maar effectieve manier om muggenoverlast te verminderen en uw comfort te verhogen.

Productsamenvatting van de Citronella Antimuggen Gel in Houder

- Producttype: Citronella antimuggen gel in houder - Gewicht: 125 gram - Houderontwerp: Staand - Afmeting houder: ca. 14x6,5x4,5 cm - Toepassing: Geschikt voor binnen- en buitengebruik - Kenmerken: Voordelig, handig, compact, makkelijk te plaatsen - Gebruik: Ideaal voor zomeravonden, kampeertrips, en overige situaties waar muggenoverlast kan voorkomen.

Productinformatie

Artikelnummer:
93053
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8711295214370
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod