ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Citronellakaars in glazen pot houder

Citronellakaars in glazen pot houder


Citronellakaars in glazen pot houder Deze Citronellakaars in glazen pot is de ideale oplossing om muggen op afstand te houden tijdens warme zomeravonden. De kaars is gevuld met citronella, een natuur

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Citronellakaars in glazen pot houder

Deze Citronellakaars in glazen pot is de ideale oplossing om muggen op afstand te houden tijdens warme zomeravonden. De kaars is gevuld met citronella, een natuurlijke antimuggenolie, en is gehuisvest in een kleurrijke glazen houder met een handig hengsel. Na het opbranden van de kaars kan de pot worden hergebruikt als kaars- of theelichthouder. De veelzijdige ontwerpopties maken het mogelijk om de kaars zowel staand als hangend te gebruiken. Deze citronellakaars wordt assorti geleverd in de kleuren blauw, groen en/of roze, en heeft een afmeting van ca. 9,5x9,5x9,5 cm, met een hoogte van ca. 18 cm inclusief het hengsel.

Voordelige Citronellakaars in glazen pot houder

Op zoek naar een goedkope oplossing om muggen op afstand te houden? Dan is deze voordelige Citronellakaars in glazen pot houder de perfecte keuze. Met zijn betaalbare prijs biedt deze kaars dezelfde effectieve bescherming tegen muggen als duurdere alternatieven. Profiteer van de voordelige prijs en geniet van zomerse avonden zonder vervelende muggen. De glazen pot met hengsel kan na het opbranden van de kaars ook nog worden hergebruikt, waardoor je extra waar voor je geld krijgt.

Productspecificaties:

  • Citronellakaars in glazen pot met hengsel
  • Afmeting: ca. 9,5x9,5x9,5 cm, hoogte met hengsel ca. 18 cm
  • Gemaakt van gekleurd glas
  • Assorti kleur: blauw, groen en

Productinformatie

Artikelnummer:
93209
Gewicht artikel (kg):
0.46
EAN:
8711361013906
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod