ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Cocktailstampers 8 stuks

Cocktailstampers 8 stuks


Voeg een vleugje plezier toe aan uw cocktails met deze cocktailstampers Deze set van 8 vrolijk gekleurde cocktailstampers is de perfecte toevoeging aan elke cocktailparty of gezellige avond met vriend

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Voeg een vleugje plezier toe aan uw cocktails met deze cocktailstampers

Deze set van 8 vrolijk gekleurde cocktailstampers is de perfecte toevoeging aan elke cocktailparty of gezellige avond met vrienden. Deze praktische cocktailroerders, ook wel bekend als cocktailmengers of drankstampers, zijn gemaakt van duurzaam kunststof en worden geleverd in diverse leuke designs. Of je nu kiest voor de palmboom, de giraffe, de vrouw of de olifant, deze cocktailstampers zorgen voor een extra feestelijke touch aan je drankjes. Met een lengte tussen de 15 en 18 cm, passen ze perfect in elk glas.

Voordelige cocktailstampers voor elke gelegenheid

Deze goedkope cocktailstampers zijn een voordelige manier om je cocktails een speelse twist te geven. Of je nu een professionele bartender bent die op zoek is naar budgetvriendelijke cocktailbenodigdheden, of een enthousiaste thuisbrouwer die graag experimenteert met verschillende drankjes, deze cocktailstampers zijn de ideale keuze. Ze zijn geschikt voor alle gelegenheden, van verjaardagsfeestjes en barbecues tot formele evenementen en bruiloften.

Productsamenstelling

- Set van 8 cocktailstampers - Vrolijke kleuren en designs - Gemaakt van duurzaam kunststof - Lengte: tussen 15 en 18 cm afhankelijk van het design - Geschikt voor alle soorten glazen en drankjes.

Productinformatie

Artikelnummer:
92782
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252492094
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod