ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Creme brulee brander

Creme brulee brander


Handige compacte navulbare crème brûlée brander Deze handige compacte navulbare crème brûlée brander is een onmisbaar hulpmiddel in de keuken. Met deze brander kun je niet alleen crème brûlée karamell

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Handige compacte navulbare crème brûlée brander

Deze handige compacte navulbare crème brûlée brander is een onmisbaar hulpmiddel in de keuken. Met deze brander kun je niet alleen crème brûlée karamelliseren, maar ook kaas smelten, een bruin korstje aanbrengen op omelets en desserts, en nog veel meer. De brander heeft een kinderbeveiliging en een regelbare vlam, zodat je de perfecte temperatuur kunt instellen voor elk gerecht. De multibrander wordt assorti kleur uitgeleverd in rood, zwart of zilver en heeft een afmeting van ca. 11x6,5x4 cm.

Voordelige en veelzijdige crème brûlée brander

Deze voordelige en veelzijdige crème brûlée brander is een must-have voor elke keukenliefhebber. Niet alleen kun je er heerlijke crème brûlée mee maken, maar je kunt er ook andere gerechten mee verrijken. Smelt kaas over je favoriete gerechten, geef omelets een heerlijk krokant korstje, en creëer verrukkelijke desserts met een knapperig suikerlaagje. Deze brander is perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, en met zijn navulbare functie bespaar je ook nog eens geld op de lange termijn.

Productspecificaties:

- Multifunctionele crème brûlée brander
- Navulbaar
- Kinderbeveiliging
- Regelbare vlam
- Assorti kleur (rood, zwart of zilver)
- Afmeting: ca. 11x6,5x4 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93568
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8718158020437
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod