ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Cupcake muffin bakblik 12 voudig

Cupcake muffin bakblik 12 voudig


Cupcake muffin bakblik 12 voudig Dit veelzijdige cupcake muffin bakblik is perfect voor het bakken van heerlijke mini cakejes, cupcakes of muffins. Dankzij de anti-aanbaklaag hoef je je geen zorgen te

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Cupcake muffin bakblik 12 voudig

Dit veelzijdige cupcake muffin bakblik is perfect voor het bakken van heerlijke mini cakejes, cupcakes of muffins. Dankzij de anti-aanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken over het vastplakken van je baksels. Het bakblik heeft 12 ronde vormen met een diameter van ongeveer 7 cm en een hoogte van 3 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om meerdere lekkernijen tegelijkertijd te bakken. Met een afmeting van ongeveer 35x26,5x3 cm past dit bakblik perfect in elke standaard oven.

Dit cupcake muffin bakblik is niet alleen een handige toevoeging aan je keukengerei, maar ook een voordelige keuze. Met dit bakblik kun je namelijk gemakkelijk en snel heerlijke traktaties bereiden voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, feestjes of gewoon een gezellige middag thuis. Of je nu een ervaren bakker bent of net begint, dit bakblik is geschikt voor iedereen die graag creatief bezig is in de keuken.

Productspecificaties:

  • 12 voudig cupcake muffin bakblik
  • Anti-aanbaklaag voor eenvoudig loslaten van je baksels
  • 12 ronde vormen van ca. 7x3 cm
  • Afmeting cakevorm: ca. 35x26,5x3 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92511
Gewicht artikel (kg):
0.46
EAN:
8711295815027
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod