ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Deco kerststrik glitter goud 12 cm 3 stuks

Deco kerststrik glitter goud 12 cm 3 stuks


Deco kerststrik glitter goud 12 cm 3 stuks Deze decoratieve kerststrik in glitter goud is perfect om je kerstversiering een feestelijke touch te geven. De strikken zijn gemaakt van kunststof en worde

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Deco kerststrik glitter goud 12 cm 3 stuks

Deze decoratieve kerststrik in glitter goud is perfect om je kerstversiering een feestelijke touch te geven. De strikken zijn gemaakt van kunststof en worden geleverd in een set van 3. Ze zijn voorzien van bevestigingsdraad, waardoor je ze gemakkelijk kunt gebruiken voor het versieren van cadeaus, de kerstboom, kerststukjes en nog veel meer. Met een afmeting van ongeveer 12x10 cm zijn ze groot genoeg om op te vallen, maar niet te overheersend.

Deco kerststrik glitter goud 12 cm 3 stuks - voordelig en veelzijdig

Op zoek naar een voordelige manier om je kerstdecoratie op te fleuren? Deze deco kerststrikken zijn precies wat je nodig hebt! Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar ook ontzettend veelzijdig. Gebruik ze om je cadeaus een feestelijk tintje te geven, hang ze in je kerstboom voor wat extra glans, of verwerk ze in een prachtig kerststukje. Met deze set van 3 gouden strikken heb je genoeg om verschillende plekken in huis te versieren. Profiteer van de scherpe prijs en maak je kerstversiering compleet!

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: glitter goud
  • Afmeting: ca. 12x10 cm
  • Aantal: 3 stuks
  • Inclusief bevestigingsdraad

Productinformatie

Artikelnummer:
93605
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8712442017196
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod