ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Decofiguur kat polystone 21 cm

Decofiguur kat polystone 21 cm


Decofiguur kat polystone 21 cm: Een charmante toevoeging aan uw leefruimte Deze Decofiguur kat polystone 21 cm, ook wel bekend als een sierlijke tuindecoratie poes beeld, is een perfecte keuze voor d

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Decofiguur kat polystone 21 cm: Een charmante toevoeging aan uw leefruimte

Deze Decofiguur kat polystone 21 cm, ook wel bekend als een sierlijke tuindecoratie poes beeld, is een perfecte keuze voor dierenliefhebbers en tuinliefhebbers. Met zijn levensechte details en elegante houding, zal deze polystone kat een blikvanger zijn in uw tuin, serre, terras of zelfs in huis. De zittende kat, met een afmeting van ongeveer 21x19,5x13 cm, heeft een sfeervolle uitstraling die bijdraagt aan de gezelligheid van uw leefruimte. De zin "Ik keek je lief aan en wist dat jij mijn baasje wou zijn." roept een gevoel van genegenheid en verbondenheid op.

Goedkoop en veelzijdig: Decofiguur kat polystone 21 cm

Als u op zoek bent naar een voordelige manier om uw tuin of huis te versieren, dan is deze Decofiguur kat polystone 21 cm de ideale keuze. Dit schattige poes beeld is niet alleen goedkoop, maar ook zeer veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden zoals tuinfeesten, verjaardagen of gewoon als dagelijkse decoratie. De charme van deze polystone kat kan elk hoekje van uw huis of tuin verfraaien, en het is ook een leuk cadeau-idee voor kattenliefhebbers.

Products specificaties

- Producttype: Decofiguur kat polystone - Afmetingen: ca. 21x19,5x13 cm - Materiaal: Polystone - Plaatsing: Geschikt voor binnen- en buitengebruik - Stijl: Zittende kat - Kleur: Steen - Gebruik: Tuindecoratie, huisdecoratie, geschenk.

Productinformatie

Artikelnummer:
72051
Gewicht artikel (kg):
0.62
EAN:
4031456133673
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod