ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Deco Zebra polystone 19 cm

Deco Zebra polystone 19 cm


Deco Zebra Polystone 19 cm: Een opvallende touch in uw interieur De Deco Zebra Polystone 19 cm is een unieke en opvallende decoratie die uw ruimte een exotisch tintje geeft. Deze charmante zebra, gem

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Deco Zebra Polystone 19 cm: Een opvallende touch in uw interieur

De Deco Zebra Polystone 19 cm is een unieke en opvallende decoratie die uw ruimte een exotisch tintje geeft. Deze charmante zebra, gemaakt van hoogwaardig polystone, is een prachtige aanvulling op uw interieur. Of het nu in uw woonkamer, tuin of serre is, deze decoratieve zebra voegt een vleugje avontuur en flair toe aan elke omgeving. Met zijn gedetailleerde ontwerp en uitstekende afwerking is deze zebra een prachtig decoratiestuk dat zeker de aandacht zal trekken.

Voordelige en veelzijdige Deco Zebra Polystone 19 cm

De Deco Zebra Polystone 19 cm is niet alleen een opvallend decoratiestuk, maar ook een voordelige manier om uw ruimte een persoonlijk tintje te geven. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar stijlvolle manier om hun huis, tuin of kantoor te decoreren. Of het nu voor een verjaardagsfeestje, een housewarming of gewoon om uw dagelijkse omgeving op te fleuren is, deze decoratieve zebra is een geweldige keuze.

Productspecificaties van de Deco Zebra Polystone 19 cm

- Gemaakt van polystone - Wordt geleverd in een assorti model in fotodoos - Afmetingen: ongeveer 19x19x6,5 cm - Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik - Gedetailleerd ontwerp en uitstekende afwerking - Een unieke en opvallende decoratie voor elke ruimte.

Productinformatie

Artikelnummer:
93195
Gewicht artikel (kg):
0.37
EAN:
8719202102093
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod