ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Decoratie beeld hond metaal 23 cm.

Decoratie beeld hond metaal 23 cm.


Prachtig Decoratie Beeld Hond Metaal 23 cm Deze schitterende metalen decoratie hond is een ware blikvanger voor iedere ruimte. Het beeld, gemaakt van steen en zorgvuldig gegoten in metaal, is met zijn

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Prachtig Decoratie Beeld Hond Metaal 23 cm

Deze schitterende metalen decoratie hond is een ware blikvanger voor iedere ruimte. Het beeld, gemaakt van steen en zorgvuldig gegoten in metaal, is met zijn zilverkleurige finish een stijlvolle aanvulling op je interieur. Het kunstwerk komt in verschillende designs, waardoor er altijd een uniek exemplaar voor jou tussen zit. Met een afmeting van ongeveer 23x19x6 cm (afhankelijk van het model), is dit decoratieve beeld een subtiele maar opvallende toevoeging aan je inrichting.

Een Voordelige Eye-catcher voor Diverse Gelegenheden

Dit decoratie beeld van een hond in metaal is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook zeer voordelig. Het is een ideaal geschenk voor hondenliefhebbers, of een perfecte manier om je eigen liefde voor honden tot uitdrukking te brengen. Het is toepasbaar in verschillende ruimtes zoals de woonkamer, hal of slaapkamer en kan ook als een sfeervolle decoratie dienen tijdens speciale gelegenheden of feestdagen.

Productspecificaties

- Producttype: Decoratie beeld hond - Materiaal: Steen en metaal - Afwerking: Zilverkleurig - Afmetingen: Ongeveer 23x19x6 cm (afhankelijk van het model) - Levering: Assorti design in neutrale doos - Geschikt voor: Binnenhuisdecoratie, cadeau, speciale gelegenheden - Extra: Uniek ontwerp, voordelig geprijsd.

Productinformatie

Artikelnummer:
92525
Gewicht artikel (kg):
0.65
EAN:
8711295900259
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod