ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Decoratie mos zak 60 gram

Decoratie mos zak 60 gram


Productbeschrijving: Decoratie Mos Zak 60 gram Ontdek de veelzijdigheid van onze Decoratie Mos Zak 60 gram, ook wel bekend als natuurlijke mosversiering, groene mos decoratie of simpelweg decoratiemo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Decoratie Mos Zak 60 gram

Ontdek de veelzijdigheid van onze Decoratie Mos Zak 60 gram, ook wel bekend als natuurlijke mosversiering, groene mos decoratie of simpelweg decoratiemos. Deze verpakking bevat 60 gram van puur, echt mos, perfect voor het toevoegen van een uniek, natuurlijk element aan uw creatieve projecten. Of u nu bloemstukken wilt verrijken, uw kerststal wilt opfleuren of een rustiek tafelstuk wilt creëren, ons decoratiemos is de ideale keuze. De verpakking heeft een afmeting van ongeveer 29x20x5 cm, waardoor u voldoende mos heeft voor meerdere decoraties.

Voordelige Decoratie Mos Zak 60 gram

Onze Decoratie Mos Zak 60 gram is niet alleen veelzijdig, maar ook zeer voordelig. Het is een goedkope manier om uw decoraties te voorzien van een natuurlijke, groene toets. Dit product is ideaal voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, Kerstmis, Pasen en zelfs gewoon om uw huis op te fleuren. Of u nu een professional bent in het creëren van bloemstukken of gewoon een doe-het-zelver die houdt van het toevoegen van natuurlijke elementen aan uw decoraties, onze decoratie mos zak is een economische keuze die uw projecten naar een hoger niveau tilt.

Productspecificaties

  • Producttype: Decoratie Mos Zak
  • Gewicht: 60 gram
  • Materiaal: Echt natuurmos
  • Afmeting verpakking: ca. 29x20x5 cm
  • Toepassingen: Bloemstukken, kerststaldecoratie, tafeldecoraties, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
92969
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711295876646
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod