ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Deurkapstok 5 haken

Deurkapstok 5 haken


Deurkapstok 5 haken Deze deurkapstok is een handige oplossing om snel extra ophangruimte te creëren aan elke standaard deur. Gemaakt van verschroomd metaal en kunststof, is deze deurkapstok stevig en

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Deurkapstok 5 haken

Deze deurkapstok is een handige oplossing om snel extra ophangruimte te creëren aan elke standaard deur. Gemaakt van verschroomd metaal en kunststof, is deze deurkapstok stevig en duurzaam. Met zijn vijf haken biedt hij voldoende ruimte voor het ophangen van jassen, tassen en andere accessoires. De deurkapstok is geschikt voor deuren met een maximale dikte van 4,5 cm. Met een afmeting van ongeveer 42x25x10 cm past hij perfect in elke ruimte.

Deurkapstok chroom 5 haken

Op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing om extra ophangruimte te creëren aan uw deur? Deze deurkapstok is gemaakt van hoogwaardig verschroomd metaal en kunststof, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Met zijn vijf haken biedt hij genoeg ruimte voor het ophangen van jassen, tassen en andere accessoires. Deze deurkapstok is geschikt voor deuren met een dikte tot 4,5 cm en heeft een afmeting van ongeveer 42x25x10 cm. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan elke ruimte met deze deurkapstok.

Toepasbaarheid en gelegenheden

Deze deurkapstok is een voordelige en handige oplossing voor het creëren van extra ophangruimte in uw huis. Of het nu gaat om het organiseren van uw entree, het opruimen van uw slaapkamer of het toevoegen van een praktische touch aan uw kantoor, deze deurkapstok is geschikt voor elke gelegenheid. Met zijn vijf haken kunt u gemakkelijk jassen, tassen, hoeden en andere accessoires ophangen, waardoor uw ruimte netjes en georganiseerd blijft. Bovendien is hij makkelijk te monteren en te verplaatsen, zodat u hem kunt gebruiken waar u maar wilt.

Productspecificaties:

- Materiaal: Verschroomd metaal, kunststof
- Aantal haken: 5
- Geschikt voor deurdikte: Maximaal

Productinformatie

Artikelnummer:
92335
Gewicht artikel (kg):
0.37
EAN:
8711252161129
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod