ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Diepvriesdozen set 15 stuks

Diepvriesdozen set 15 stuks


Diepvriesdozen set 15 stuks Deze uitgebreide set van 15 transparante diepvriesdozen met deksel is een handige toevoeging aan elke keuken. De dozen zijn geschikt voor zowel de vaatwasser, magnetron als

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Diepvriesdozen set 15 stuks

Deze uitgebreide set van 15 transparante diepvriesdozen met deksel is een handige toevoeging aan elke keuken. De dozen zijn geschikt voor zowel de vaatwasser, magnetron als de diepvries, waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn. De set bestaat uit 5 kunststof vershouddozen van 900 ml, 5 ronde dozen van 750 ml en 5 voorraaddozen van 1 liter. Hierdoor is er voor elk type voedsel wel een geschikte doos te vinden. Of je nu voedsel wilt bewaren, invriezen of opwarmen, met deze diepvriesdozen set heb je altijd de juiste oplossing bij de hand. De afmeting van de set is ca. 32,5x18x16 cm.

Diepvriesdozen set 15 stuks - voordelig en praktisch

Deze voordelige diepvriesdozen set van 15 stuks is een must-have voor elke keuken. Met deze set kun je op een betaalbare manier je voedsel vers houden, invriezen of opwarmen. Of je nu restjes wilt bewaren voor een later moment, maaltijden wilt voorbereiden of snacks wilt meenemen voor onderweg, deze diepvriesdozen set biedt de perfecte oplossing. Dankzij de verschillende formaten kun je eenvoudig de juiste doos kiezen voor elk type voedsel. De dozen zijn geschikt voor gebruik in de vaatwasser, magnetron en diepvries, waardoor ze zeer praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Met de afmeting van ca. 32,5x18x16 cm neemt de set ook niet te veel ruimte in beslag in je keukenkastje. Kortom, met deze voordelige diepvriesdozen set ben je altijd goed voorbereid op elke gelegenheid.

Productspecificaties:

- Set van 15 transparante diepvriesdozen met deksel
- Geschikt voor vaatwasser, magnetron en diepvries
- Inclusief 5 kunststof vershouddozen van 900 ml
- Inclusief 5 ronde dozen van 750 ml
- Inclusief 5 voorraaddozen van 1 liter
- Afmeting set: ca. 32,5x18x16 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93701
Gewicht artikel (kg):
0.59
EAN:
8719202213416
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod