ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Digitale Smart Bluetooth  weegschaal

Digitale Smart Bluetooth weegschaal


Digitale Smart Bluetooth weegschaal Deze intelligente digitale glazen weegschaal is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid en lichaamsdoelen serieus neemt. Naast het meten van je gewicht, kan

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Digitale Smart Bluetooth weegschaal

Deze intelligente digitale glazen weegschaal is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid en lichaamsdoelen serieus neemt. Naast het meten van je gewicht, kan deze smart weegschaal ook je lichaamsvet, lichaamsvocht, spiermassa en BMI nauwkeurig in kaart brengen.

Handige functies

Deze moderne weegschaal is niet alleen mooi en dun, maar ook uiterst praktisch. Hij gaat automatisch aan zodra je erop gaat staan en kan een gewicht tot 180 kg dragen. Met de anti-slip voetjes sta je stevig en veilig op de weegschaal. Bovendien kun je de weegschaal eenvoudig verbinden met een app op je mobiele telefoon via bluetooth, zodat je al je meetresultaten gemakkelijk kunt bijhouden en analyseren.

Specificaties

  • Afmetingen: ca. 26x26x2 cm
  • Materiaal: glas, rvs en kunststof
  • Werkt op 2 AAA mini penlite batterijen (niet inbegrepen)

Met deze Digitale Smart Bluetooth weegschaal haal je een betrouwbare en geavanceerde weegschaal in huis. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je gezondheid wilt monitoren, deze weegschaal biedt alle functies die je nodig hebt. Bestel hem vandaag nog en begin met het behalen van je gezondheidsdoelen!

Productinformatie

Artikelnummer:
93494
Gewicht artikel (kg):
1.05
EAN:
5902802915214
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod