ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Digitale weegschaal met kom 5 kg

Digitale weegschaal met kom 5 kg


Digitale Weegschaal met Kom: Een Onmisbare Keukenhulp Onze compacte digitale weegschaal, ook wel bekend als een elektronische keukenweegschaal, is een onmisbaar instrument in iedere keuken. Deze kuns

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Digitale Weegschaal met Kom: Een Onmisbare Keukenhulp

Onze compacte digitale weegschaal, ook wel bekend als een elektronische keukenweegschaal, is een onmisbaar instrument in iedere keuken. Deze kunststof weegschaal, compleet met een afneembare kom, is perfect voor het nauwkeurig afwegen van ingrediënten, variërend van 1 gram tot 5 kg. Dankzij de handige tarra functie kunt u eenvoudig het gewicht van de kom aftrekken, zodat u alleen het gewicht van de inhoud meet. Of u nu in grammen, ounces of ponden wilt wegen, deze digitale weegschaal maakt het mogelijk.

Voordelige Digitale Weegschaal: Functioneel en Betaalbaar

Deze goedkope digitale weegschaal met kom is niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ook een perfecte aanvulling voor speciale gelegenheden waarbij nauwkeurigheid van belang is, zoals bakken of koken voor grote groepen. Dankzij de compacte afmetingen is deze voordelige keukenweegschaal gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in beslag. En als extra voordeel worden er gratis 2 mini penlite batterijen bijgeleverd.

Productspecificaties van de Digitale Weegschaal met Kom

- Weegcapaciteit van 1 gram tot 5 kg - Met tarra functie - Weergave in g, oz, lb - Inclusief afneembare kom - Werkt op 2 mini penlite batterijen (inbegrepen) - Afmeting digitale weegschaal: ca 16x12,5x3,5 cm - Afmeting kom: ca. 16x4,5 cm - Wordt geleverd in fotodoos.

Productinformatie

Artikelnummer:
93521
Gewicht artikel (kg):
0.29
EAN:
5901785369021
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod