ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dimmer inbouw wit

Dimmer inbouw wit


Productbeschrijving Dimmer Inbouw Wit De Dimmer Inbouw Wit, ook bekend als lichtregelaar of intensiteitsregelaar, is een essentieel onderdeel van uw huisverlichtingssysteem. Deze inbouwdimmer is ontwo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving Dimmer Inbouw Wit

De Dimmer Inbouw Wit, ook bekend als lichtregelaar of intensiteitsregelaar, is een essentieel onderdeel van uw huisverlichtingssysteem. Deze inbouwdimmer is ontworpen om naadloos in uw muur te passen en biedt u de mogelijkheid om de helderheid van uw lampen aan te passen. Met een afmeting van ongeveer 8x8x5 cm is het een compacte en subtiele toevoeging aan elke ruimte. Het is ontworpen om compatibel te zijn met alle lampen die dimbaar zijn, waardoor u volledige controle heeft over de sfeer in uw kamer.

Voordelige Toepassing van Dimmer Inbouw Wit

De Dimmer Inbouw Wit is een voordelige en praktische oplossing voor een breed scala aan verlichtingsbehoeften. Of u nu een gezellige sfeer wilt creëren voor een intiem diner, de helderheid wilt verminderen voor een filmavond, of het licht wilt verhogen voor een heldere werkruimte, deze dimmer maakt het mogelijk. Bovendien is het een goedkope manier om energie te besparen, aangezien het dimmen van uw lichten het energieverbruik vermindert. Het is de ideale keuze voor elke gelegenheid waarbij aanpasbare verlichting nodig is.

Productspecificaties Dimmer Inbouw Wit

  • Type: Dimmer Inbouw Wit
  • Afmetingen: ca. 8x8x5 cm
  • Kleur: Wit
  • Compatibiliteit: Geschikt voor alle dimbare lampen
  • Installatie: Inbouw

Productinformatie

Artikelnummer:
91673
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8718026581800
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod