ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dode hoek spiegel lifetime

Dode hoek spiegel lifetime


Ontdek de Dode Hoek Spiegel Lifetime De Dode Hoek Spiegel Lifetime is een essentiële toevoeging aan uw voertuig, ontworpen om uw veiligheid op de weg te verhogen. Deze dodehoekspiegel, ook wel bekend

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Dode Hoek Spiegel Lifetime

De Dode Hoek Spiegel Lifetime is een essentiële toevoeging aan uw voertuig, ontworpen om uw veiligheid op de weg te verhogen. Deze dodehoekspiegel, ook wel bekend als de blinde vlek spiegel of zijspiegel, vermindert effectief de dode hoek in uw buitenspiegel, waardoor u een duidelijker en uitgebreider zicht op de weg krijgt. Met zijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijk ontwerp is de Dode Hoek Spiegel Lifetime de perfecte oplossing om uw rijervaring te verbeteren.

Voordelig en Toepasbaar

Op zoek naar een goedkope maar effectieve manier om uw veiligheid op de weg te verbeteren? De Dode Hoek Spiegel Lifetime is een voordelige keuze die een groot verschil kan maken. Deze zijspiegel is bijzonder nuttig voor situaties waarin u moet manoeuvreren in krappe ruimtes, zoals bij het parkeren of veranderen van rijstroken. Het is ook ideaal voor lange reizen, waarbij een volledig zicht op de weg essentieel is voor een veilige en comfortabele rit.

Productspecificaties

De Dode Hoek Spiegel Lifetime is ontworpen voor universeel gebruik, waardoor het geschikt is voor alle soorten voertuigen. De spiegel heeft een compact formaat, waardoor het niet uw uitzicht blokkeert. De installatie is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Het ontwerp van de spiegel zorgt voor een breder zichtveld, waardoor de dode hoek effectief wordt verminderd. De spiegel kan gemakkelijk worden aangepast aan uw voorkeur, zodat u altijd het beste zicht op de weg heeft.

Productinformatie

Artikelnummer:
91680
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8711252891101
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod