ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dominoboek Eendje Babs

Dominoboek Eendje Babs


Ontdek het Verhaal van Eendje Babs met dit Unieke Dominoboek Het Dominoboek Eendje Babs is meer dan zomaar een kinderboek. Het is een interactief leermiddel dat kinderen op een leuke manier aan het le

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek het Verhaal van Eendje Babs met dit Unieke Dominoboek

Het Dominoboek Eendje Babs is meer dan zomaar een kinderboek. Het is een interactief leermiddel dat kinderen op een leuke manier aan het lezen krijgt. Met 24 dominokaarten, vormt dit boek een unieke leeservaring. De eerste zes kaarten vormen het begin van een verhaal, en vanaf de zevende kaart splitst het verhaal in drie verschillende richtingen. Zo kan het verhaal op drie verschillende manieren aflopen, afhankelijk van de keuzes van het kind. Ook aan de creatieve kant is gedacht: aan de achterkant van elke kaart staan tekeningen om in te kleuren. Het Dominoboek Eendje Babs prikkelt de fantasie en stimuleert het zelfstandig lezen.

Een Voordelig en Educatief Cadeau

Het Dominoboek Eendje Babs is een betaalbare en educatieve keuze voor ouders, grootouders en leerkrachten. Dit interactieve boek is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat. Het is ook een uitstekende keuze voor kleuter- en basisscholen die op zoek zijn naar innovatieve leermiddelen. Met dit dominoboek wordt lezen een interactieve en creatieve ervaring, en dat alles voor een voordelige prijs.

Products Specificaties

- 24 dominokaarten - Afmeting leerboekje: ca. 20,5x28x0,5cm - Aantal bladzijden werkboek: 24 - Geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar - Inclusief zelf te knutselen enveloppe voor het opbergen van de dominokaarten.

Productinformatie

Artikelnummer:
92391
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
9789058433046
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod