ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dominostenen in houten doos 28 stuks

Dominostenen in houten doos 28 stuks


Ontdek de Klassieke Houten Dominostenen Ontdek de nostalgische charme van het aloude dominospel met deze set van 28 klassieke dominostenen. Deze dominostenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig hout en a

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Klassieke Houten Dominostenen

Ontdek de nostalgische charme van het aloude dominospel met deze set van 28 klassieke dominostenen. Deze dominostenen zijn vervaardigd uit hoogwaardig hout en afgewerkt met een elegante zwarte lak, waardoor ze een stijlvolle aanvulling zijn op elk spelletjesavond. Ze worden geleverd in een compact houten doosje, dat niet alleen dient voor opslag, maar ook bijdraagt aan de algehele vintage uitstraling van de set. Let op: deze set is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelig Plezier voor Elke Gelegenheid

Of je nu een gezellige avond met vrienden plant, een familiefeest organiseert, of gewoon op zoek bent naar een leuk spel voor een regenachtige middag, deze voordelige dominoset is de perfecte keuze. De houten dominostenen bieden urenlang speelplezier en zijn een voordelige manier om iedereen aan de tafel te krijgen. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer veelzijdig en geschikt voor tal van gelegenheden.

Productspecificaties:

  • Producttype: Dominoset
  • Aantal stenen: 28
  • Materiaal: Hout
  • Kleur: Zwart
  • Verpakking: Houten doos
  • Afmetingen doos: ca. 15x5x3 cm
  • Geschikt voor: 3 jaar en ouder

Productinformatie

Artikelnummer:
93746
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
4326470607522
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod