ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Drinkbeker luxe porselein fruit

Drinkbeker luxe porselein fruit


Drinkbeker Luxe Porselein Fruit: Een Feest van Kleur en Smaak De Drinkbeker Luxe Porselein Fruit is meer dan een gewone drinkbeker. Het is een combinatie van kunst en functionaliteit, waarbij het frui

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Drinkbeker Luxe Porselein Fruit: Een Feest van Kleur en Smaak

De Drinkbeker Luxe Porselein Fruit is meer dan een gewone drinkbeker. Het is een combinatie van kunst en functionaliteit, waarbij het fruitdessin je zintuigen prikkelt en je dagelijkse drankjes een extra vleugje vreugde geeft. Deze grote porseleinen beker, of je hem nu gebruikt als melkbeker, koffiebeker of gewoon als waterbeker, voegt een vrolijke noot toe aan je tafel. Het assortiment van designs omvat aardbei, appel, kers en sinaasappel, waardoor je altijd een stukje zomer in huis hebt, ongeacht het seizoen.

Voordelig en veelzijdig: De Drinkbeker Luxe Porselein Fruit

Bij het kiezen van een drinkbeker is het niet alleen belangrijk dat deze functioneel is, maar ook dat deze een toegevoegde waarde biedt voor je interieur. De Drinkbeker Luxe Porselein Fruit is een voordelige keuze voor diegenen die hun huis of kantoor willen opfleuren. Het is ook een uitstekend cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, housewarmings of gewoon als een leuk bedankje. Met zijn heldere kleuren en fruitige dessins is deze drinkbeker een goedkope manier om een beetje plezier toe te voegen aan je dagelijkse routine.

Productspecificaties van de Drinkbeker Luxe Porselein Fruit

  • Type: Drinkbeker
  • Materiaal: Porselein
  • Inhoud: 300 cc
  • Design: Fruit dessin (aardbei, appel, kers, sinaasappel)
  • Afmetingen: Diameter ca. 8 cm, hoogte ca. 10,2 cm
De Drinkbeker Luxe Porselein Fruit is een stijlvolle en praktische aanvulling op elke keuken of eetkamer. Met zijn vrolijke fruitdessin en royale formaat is het de ideale beker voor al je favoriete drankjes.

Productinformatie

Artikelnummer:
92775
Gewicht artikel (kg):
0.26
EAN:
8711295949425
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod