ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Drinkbeker met rietje dier

Drinkbeker met rietje dier


Drinkbeker met rietje dier: een vrolijke hydratatie-ervaring voor kinderen Deze kinderdrinkbeker met rietje en dierenthema is meer dan alleen een drinkfles; het is een plezierige ervaring voor kinder

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Drinkbeker met rietje dier: een vrolijke hydratatie-ervaring voor kinderen

Deze kinderdrinkbeker met rietje en dierenthema is meer dan alleen een drinkfles; het is een plezierige ervaring voor kinderen. Met een inhoud van ongeveer 450 ml biedt de drinkbeker voldoende ruimte voor hun favoriete drankjes. De drinkbeker is voorzien van een rietje en is versierd met vrolijke dierenfiguren, die het drinken nog leuker maken. De beker wordt geleverd in diverse kleuren en met verschillende dierlijke figuren. De afmetingen van de drinkbeker zijn 8,5 cm in diameter en 19,5 cm in hoogte.

Een voordelige keuze voor vrolijke drinkmomenten

Op zoek naar een goedkope en voordelige manier om uw kind enthousiast te maken over drinken? Deze drinkbeker met rietje en dierenthema is precies wat u nodig heeft. Het is de perfecte aanvulling voor kinderfeestjes, picknicks, schoolpauzes of gewoon voor thuisgebruik. Het dierenthema maakt het niet alleen aantrekkelijk voor kinderen, maar zorgt ook voor een vleugje plezier tijdens het drinken.

Productspecificaties

  • Type: Drinkbeker met rietje
  • Thema: Dier
  • Inhoud: ca. 450 ml
  • Kleur: Assorti
  • Afmeting: Diameter 8,5 cm, hoogte 19,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91901
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8711295882302
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod