ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Duimstok compact  kunststof 1 meter wit

Duimstok compact kunststof 1 meter wit


Compacte Duimstok: Meet Praktisch en Efficiënt Deze compacte duimstok is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig metingen moet verrichten. De duimstok is gemaakt van stevig kunststof en

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Compacte Duimstok: Meet Praktisch en Efficiënt

Deze compacte duimstok is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig metingen moet verrichten. De duimstok is gemaakt van stevig kunststof en heeft een lengte van 1 meter. De duimstok is wit van kleur en kan opgevouwen worden tot een handzaam formaat. Zo kunt u deze eenvoudig opbergen in uw broekzak of jaszak. De duimstok is zeer gebruiksvriendelijk en is perfect voor het nauwkeurig opmeten van allerlei objecten.

Voordelig en Multifunctioneel

Deze duimstok is een voordelige keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Door het compacte ontwerp is deze duimstok ideaal voor gebruik op locatie. Of u nu meubels wilt opmeten, de afmetingen van een kamer wilt berekenen of wilt controleren of een object waterpas staat, deze duimstok is uw betrouwbare partner. De duimstok is bovendien zeer voordelig geprijsd, waardoor u altijd waar voor uw geld krijgt.

Productsamenstelling

- Type: Duimstok compact - Materiaal: Kunststof - Kleur: Wit - Lengte: 1 meter - Afmeting: ca. 100x1,3x0,3 cm - Afmeting opgevouwen: ca. 13x2,5x1,3 cm Kies voor gemak en efficiëntie met deze compacte kunststof duimstok. Meet eenvoudig en nauwkeurig met dit praktische hulpmiddel.

Productinformatie

Artikelnummer:
93567
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8720195798576
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod