ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Eierverfmolen in doosje

Eierverfmolen in doosje

17% korting
Adviesprijs:

Eierverfmolen in doosje Met deze handige kunststof eierverfmolen in een leuk doosje wordt het schilderen van eieren met Pasen wel heel erg makkelijk. De eierverfmolen wordt geleverd met 6 kleuren eier

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Eierverfmolen in doosje

Met deze handige kunststof eierverfmolen in een leuk doosje wordt het schilderen van eieren met Pasen wel heel erg makkelijk. De eierverfmolen wordt geleverd met 6 kleuren eierverf en een penseel, zodat je gelijk aan de slag kunt. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmetingen van de molen zijn ongeveer 15,5x11,2x5,5 cm.

Eierverfmolen 8 delig

Met deze complete 8-delige eierverfmolen wordt het schilderen van eieren met Pasen een feestje. De kunststof molen is voorzien van 6 kleuren eierverf en een handig penseel, zodat je direct aan de slag kunt. Het product wordt geleverd in een handig doosje, waardoor het ook leuk is om cadeau te geven. Let er wel op dat dit product niet geschikt is voor kinderen onder de drie jaar. De afmetingen van de molen zijn ongeveer 15,5x11,2x5,5 cm.

Goedkoop, voordelig en makkelijk in gebruik, deze eierverfmolen is perfect voor het schilderen van eieren met Pasen. Het doosje bevat alles wat je nodig hebt, namelijk 6 kleuren eierverf en een penseel. Of je nu samen met je kinderen creatief bezig wilt zijn of zelf een uniek kunstwerk wilt maken, deze eierverfmolen maakt het allemaal mogelijk. Ideaal voor Pasen, maar ook geschikt voor andere gelegenheden waarbij eieren versierd kunnen worden.

Specificaties:

- Materiaal: kunststof

- Inclusief: 6 kleuren eierverf en penseel

- Afmetingen molen: ca. 15,5x11,2x5,5 cm

- Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder

Productinformatie

Artikelnummer:
93031
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8711295239717
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod