ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Elektrische tandenborstel op batterij 4 dlg

Elektrische tandenborstel op batterij 4 dlg


Ontdek de gemakken van de Elektrische Tandenborstel op Batterij 4 dlg Deze batterij aangedreven tandenborstel set is een onmisbaar item voor iedereen die waarde hecht aan een stralende glimlach. De se

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de gemakken van de Elektrische Tandenborstel op Batterij 4 dlg

Deze batterij aangedreven tandenborstel set is een onmisbaar item voor iedereen die waarde hecht aan een stralende glimlach. De set bevat één tandenborstel en drie extra opzetborstels. Het handige ontwerp maakt het mogelijk om gemakkelijk en efficiënt je tanden te poetsen, waar je ook bent. De tandenborstel werkt op twee AA penlite batterijen, waardoor je nooit meer hoeft te worstelen met opladers of kabels. Verkrijgbaar in stijlvol wit of wit/blauw.

Voordelige Keuze voor Tandhygiëne Onderweg

Of je nu op reis bent, aan het kamperen of onderweg in de auto of vrachtwagen, deze elektrische tandenborstel set is een goedkope en voordelige oplossing voor tandverzorging onderweg. De compacte afmetingen (21,5x3,5x3 cm) maken het eenvoudig om de tandenborstel mee te nemen in je tas, koffer of handschoenenvakje. Met deze set heb je altijd een frisse en schone glimlach, waar je ook bent.

Productspecificaties

  • Elektrische tandenborstel op batterij
  • Werkt op 2 AA penlite batterijen
  • Inclusief 3 extra opzetborstels
  • Verkrijgbaar in wit of wit/blauw
  • Afmeting: ca. 21,5x3,5x3 cm
Met deze batterij aangedreven tandenborstel set, heb je altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand om je tanden te poetsen, waar je ook bent. Het is een onmisbaar item voor iedereen die regelmatig onderweg is.

Productinformatie

Artikelnummer:
91610
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8012979283881
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod

Meer producten uit Elektronica