ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Etagere 2 laags rvs 26 cm

Etagere 2 laags rvs 26 cm


Productomschrijving Onze Etagere 2 laags rvs 26 cm, ook bekend als een tweelaagse serveerstandaard, is een charmante toevoeging aan elke theetijd of desserttafel. Deze compacte etagere, vervaardigd u

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Onze Etagere 2 laags rvs 26 cm, ook bekend als een tweelaagse serveerstandaard, is een charmante toevoeging aan elke theetijd of desserttafel. Deze compacte etagere, vervaardigd uit roestvrijstaal, beschikt over twee borden met een diameter van ongeveer 20,5 en 16 cm, waardoor het perfect is voor het serveren van een assortiment van koekjes, bonbons, of andere kleine traktaties. Met een verpakkingsgrootte van ongeveer 21x21x4,8 cm, is deze etagere gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet in gebruik is.

Voordelig en veelzijdig

Deze tweelaagse roestvrijstalen etagere is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een veelzijdige. Het is een onmisbaar item voor iedereen die graag gasten entertainen of gewoon wil genieten van een gezellige middagthee thuis. Het is ook ideaal voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen. Of het nu gaat om een casual brunch of een formele high tea, deze etagere voegt een vleugje elegantie toe aan elke tafelsetting.

Productspecificaties

  • Type: Etagere 2 laags
  • Materiaal: Roestvrijstaal (RVS)
  • Hoogte: 26 cm
  • Diameter borden: ca. 20,5 cm en 16 cm
  • Verpakkingsgrootte: ca. 21x21x4,8 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92765
Gewicht artikel (kg):
0.39
EAN:
8711295608872
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod