ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Euro sorteerbank spaarpot

Euro sorteerbank spaarpot


Productomschrijving Euro Sorteerbank Spaarpot Ontdek de multifunctionaliteit van de Euro Sorteerbank Spaarpot. Deze unieke geldhouder is meer dan alleen een opslagplaats voor je muntgeld. Het is teven

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving Euro Sorteerbank Spaarpot

Ontdek de multifunctionaliteit van de Euro Sorteerbank Spaarpot. Deze unieke geldhouder is meer dan alleen een opslagplaats voor je muntgeld. Het is tevens een handige muntensorteerder die je euro's netjes op waarde sorteert. Met een simpele draai aan de spaarpot kies je welke muntwaarde je wilt gebruiken. Open het klepje en alle munten van de gekozen waarde rollen eruit. De spaarpot heeft een hoogte van ongeveer 16 cm en een diameter van circa 9,5 cm.

Voordelige en Praktische Toepassingen

De Euro Sorteerbank Spaarpot is een goedkope en voordelige manier om je muntgeld op te bergen en te sorteren. Ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect voor op kantoor, in winkels of op scholen. Deze spaarpot is ook een uitstekend educatief hulpmiddel om kinderen te leren over de verschillende euromunten en hun waarde. Bovendien is het een leuke en praktische cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden.

Productspecificaties

- Producttype: Euro Sorteerbank Spaarpot - Functie: Sparen en sorteren van euromunten - Extra kenmerken: Draaibaar, met openbaar klepje voor het uitnemen van munten - Afmetingen: Hoogte ca. 16 cm, diameter ca. 9,5 cm - Geschikt voor: Thuis, kantoor, winkels, scholen - Toepassingen: Geldopslag, educatief hulpmiddel, cadeau.

Productinformatie

Artikelnummer:
92885
Gewicht artikel (kg):
0.22
EAN:
5414886254719
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod