ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Feesthoedje 6 stuks

Feesthoedje 6 stuks


Feesthoedje 6 stuks Maak van elk feestje een kleurrijk spektakel met deze Feesthoedjes karton assorti dessin! Deze set bevat 6 party hoedjes met elastiek, perfect voor een feest of verjaardag. Elke se

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Feesthoedje 6 stuks

Maak van elk feestje een kleurrijk spektakel met deze Feesthoedjes karton assorti dessin! Deze set bevat 6 party hoedjes met elastiek, perfect voor een feest of verjaardag. Elke set bevat 5 verschillende dessins, waardoor er altijd genoeg variatie is. Let op: één dessin komt dubbel voor in de set. De verjaardagshoedjes hebben een doorsnede van ongeveer 11 cm en een lengte van ongeveer 16 cm. Houd er rekening mee dat dit product niet geschikt is voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelige Feesthoedjes 6 stuks

Op zoek naar goedkope feesthoedjes voor jouw feest of verjaardag? Dan zijn deze Feesthoedjes karton assorti dessin 6 stuks de perfecte keuze! Met deze voordelige set ontvang je 6 party hoedjes met elastiek, zodat iedereen in feeststemming kan zijn. Elke set bevat 5 verschillende dessins, waardoor je genoeg variatie hebt. Let op: één dessin komt dubbel voor in de set. De verjaardagshoedjes hebben een doorsnede van ongeveer 11 cm en een lengte van ongeveer 16 cm. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productspecificaties:

  • Set van 6 feesthoedjes
  • Gemaakt van karton
  • Assorti dessin met 5 verschillende designs
  • Elk dessin komt dubbel voor in de set
  • Met elastiek voor eenvoudig dragen
  • Afmetingen: doorsnede ca. 11 cm, lengte ca. 16 cm
  • Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
93737
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711361015627
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod