ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Feesttoeters papier 6 st.

Feesttoeters papier 6 st.


Feesttoeters papier 6 st. Feesttoeter papier 6 stuks Ballon. Set met 6 papieren feesttoeters met plastic mondstuk. Deze vrolijke feesttoeters zijn perfect voor allerlei feestelijke gelegenheden, zoals

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Feesttoeters papier 6 st.

Feesttoeter papier 6 stuks Ballon. Set met 6 papieren feesttoeters met plastic mondstuk. Deze vrolijke feesttoeters zijn perfect voor allerlei feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagen, feesten en carnaval. Met een afmeting van ongeveer 20x3,5 cm zijn ze handig om mee te nemen en zorgen ze voor veel plezier. De feesttoeters zijn gemaakt van papier en hebben een opvallend ballonontwerp, wat ze extra feestelijk maakt.

Feesttoeters papier 6 st.

Op zoek naar goedkope en voordelige feesttoeters? Dan zijn deze papieren feesttoeters met plastic mondstuk perfect voor jou! Deze set van 6 feesttoeters is ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, feesten en carnaval. Met een afmeting van ongeveer 20x3,5 cm zijn ze handig om mee te nemen en zorgen ze voor veel plezier. Voeg wat extra feestelijkheid toe aan elke gelegenheid met deze betaalbare feesttoeters.

Feesttoeters papier 6 st.

  • Set van 6 papieren feesttoeters met plastic mondstuk
  • Leuk voor kinderen op verjaardagen, feesten, carnaval, etc.
  • Afmeting feesttoeter: ca. 20x3,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92526
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8719202412376
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod