ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fiets wielverlichting spaakverlichting 20 leds rood

Fiets wielverlichting spaakverlichting 20 leds rood


Fiets Wielverlichting Spaakverlichting 20 Leds Rood: Een Unieke Fietsbeleving Breng je fiets tot leven met deze Fiets Wielverlichting Spaakverlichting 20 Leds Rood van Dutchperfect. Dit lichtsnoer, u

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Fiets Wielverlichting Spaakverlichting 20 Leds Rood: Een Unieke Fietsbeleving

Breng je fiets tot leven met deze Fiets Wielverlichting Spaakverlichting 20 Leds Rood van Dutchperfect. Dit lichtsnoer, uitgerust met 20 heldere rode leds, is een geweldige toevoeging aan je fiets. Het lichtsnoer is eenvoudig in de spaken van de fiets te plaatsen, waardoor je wielen in het donker prachtig verlicht zijn. Met drie verschillende lichtstanden - constant aan, langzaam knipperend en snel knipperend - biedt deze spaakverlichting volop variatie. Naast het leuke en opvallende effect, verhoogt de spaakverlichting ook de zichtbaarheid en daarmee de verkeersveiligheid. Een ideale accessoire voor de fiets van je kinderen!

Voordelige Fiets Spaakverlichting: Perfect voor Elke Gelegenheid

Deze Fiets Wielverlichting Spaakverlichting 20 Leds Rood is niet alleen een leuke, maar ook een voordelige manier om je fiets te personaliseren. Of het nu gaat om een avondritje door de stad, een fietstocht met het gezin of als extra veiligheidsmaatregel, deze spaakverlichting is perfect voor elke gelegenheid. De verlichting is bovendien energiezuinig, waardoor je lang kunt genieten van de heldere rode leds. Goedkoop, veelzijdig en nuttig, deze fiets spaakverlichting is een must-have voor elke fietsliefhebber.

Productspecificaties:

  • Product: Fiets Wielverlichting Spaakverlichting 20 Leds Rood
  • Merk: Dutchperfect
  • Kleur: Rood
  • Aantal leds: 20
  • Lichtstanden: Constant aan, langzaam knipperend, snel knipperend
  • Stroomvoorziening: Werkt op 2 AA penlite batterijen (niet inbegrepen)

Productinformatie

Artikelnummer:
93662
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8714044370242
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod