ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fietslamp led mini elast 2 st.

Fietslamp led mini elast 2 st.


Fietslamp led mini elast 2 st. Met de Fietslamp led mini elast 2 st. ben je altijd goed zichtbaar in het donker. Deze set bestaat uit 2 mini ledlampjes, een rode en een witte. De lampjes kunnen zowel

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Fietslamp led mini elast 2 st.

Met de Fietslamp led mini elast 2 st. ben je altijd goed zichtbaar in het donker. Deze set bestaat uit 2 mini ledlampjes, een rode en een witte. De lampjes kunnen zowel continu branden als knipperen, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jouw situatie past. Dankzij de handige lus bandjes is de fietslamp zeer eenvoudig te bevestigen aan je fiets, kleding of rugzak. Zo ben je niet alleen veilig tijdens het fietsen, maar ook tijdens het wandelen of op de fiets naar school of werk. De ledlampjes werken op 2 inbegrepen CR2025 celbatterijen en hebben een afmeting van ongeveer 4,7x2,5 cm. De bandjes zijn circa 9 cm lang.

Goedkoop en voordelig

Wil je graag goed zichtbaar zijn in het donker, maar wil je daar niet te veel voor betalen? Dan is de Fietslamp led mini elast 2 st. de perfecte keuze voor jou. Deze fietslampjes zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Met deze voordelige set van 2 mini ledlampjes ben je altijd goed zichtbaar en veilig onderweg. Dankzij de handige lus bandjes zijn de lampjes makkelijk te bevestigen en kun je ze ook gebruiken op kleding of een rugzak voor extra veiligheid. Kies voor de Fietslamp led mini elast 2 st. en geniet van een veilige en voordelige fietsrit!

Productspecificaties

  • Set met 2 mini ledlampjes, rood en wit
  • Lampjes kunnen continue branden of knipperen
  • Zeer makkelijk te bevestigen dankzij de lus bandjes
  • Ook geschikt om te bevestigen aan kleding of een rugzak

Productinformatie

Artikelnummer:
91726
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8717729113837
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod