ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fietstas dubbel blauw barok Parijs

Fietstas dubbel blauw barok Parijs


Productomschrijving: Fietstas dubbel blauw barok Parijs De Fietstas dubbel blauw barok Parijs is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke fiets. Deze ruime, dubbele fietstas is vervaardigd ui

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Fietstas dubbel blauw barok Parijs

De Fietstas dubbel blauw barok Parijs is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke fiets. Deze ruime, dubbele fietstas is vervaardigd uit duurzaam kunststof en voorzien van een trendy barok print, geïnspireerd op de romantische stad Parijs. Met de handige klittenband bevestiging en clip sluiting is de fietstas eenvoudig aan uw fiets te monteren en te sluiten. De afmetingen van de tas zijn ongeveer 2x 37x30x14 cm, waardoor er genoeg ruimte is voor al uw spullen.

Voordelige Fietstas dubbel blauw barok Parijs: voor elke gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een voordelige oplossing voor uw dagelijkse boodschappen, een handige tas voor uw werkspullen, of een trendy accessoire voor een fietstochtje in het weekend; de Fietstas dubbel blauw barok Parijs is de perfecte keuze. Dankzij het unieke ontwerp en de ruime opbergruimte is deze fietstas niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger. En dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Productspecificaties Fietstas dubbel blauw barok Parijs

- Type: Dubbele fietstas - Kleur: Blauw met barok print - Materiaal: Kunststof - Bevestiging: Klittenband en clip sluiting - Afmetingen: ca. 2x 37x30x14 cm - Ontwerp: Geïnspireerd op Parijs - Extra: Ruime opbergruimte.

Productinformatie

Artikelnummer:
93902
Gewicht artikel (kg):
0.5
EAN:
8718375331965
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod