ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fietstoeter met bal

Fietstoeter met bal


Fietstoeter met bal Deze kunststof fietstoeter met bal is een leuke toevoeging aan de fiets van je kind. De toeter werkt op lucht en heeft een drukbal met piepgeluid, waardoor het extra plezier geeft

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Fietstoeter met bal

Deze kunststof fietstoeter met bal is een leuke toevoeging aan de fiets van je kind. De toeter werkt op lucht en heeft een drukbal met piepgeluid, waardoor het extra plezier geeft tijdens het fietsen. Het is een prima vervanging voor de standaard fietsbel. De fietstoeter is gemakkelijk aan het fietsstuur te bevestigen en wordt assorti kleur uitgeleverd in geel, blauw, roze en/of groen. Met een afmeting van ongeveer 14,5x7x7 cm past het perfect op de meeste fietssturen.

Fietstoeter kind met bal 1 st.

Deze voordelige fietstoeter met bal is een leuke accessoire voor de fiets van je kind. Het is een goedkoop alternatief voor een fietsbel en zorgt voor extra plezier tijdens het fietsen. De fietstoeter werkt op lucht en heeft een drukbal met piepgeluid. Het is gemakkelijk te bevestigen aan het fietsstuur en wordt assorti kleur uitgeleverd in geel, blauw, roze en/of groen. Met een afmeting van ongeveer 14,5x7x7 cm past het perfect op de meeste fietssturen.

Specificaties:

- Kunststof fietstoeter met bal

- Werkt op lucht

- Drukbal met piepgeluid

- Gemakkelijk te bevestigen aan het fietsstuur

- Wordt assorti kleur uitgeleverd in geel, blauw, roze en/of groen

- Afmeting: ca. 14,5x7x7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91954
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8717729119471
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod