ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fijnschrijvers 3 stuks

Fijnschrijvers 3 stuks


Ontdek de veelzijdigheid van Fijnschrijvers 3 stuks Met deze set van drie fijnschrijvers ontvouwt een wereld van precisie en kleur zich voor jou. Elk pakket bevat een blauwe, zwarte en rode fineliner,

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van Fijnschrijvers 3 stuks

Met deze set van drie fijnschrijvers ontvouwt een wereld van precisie en kleur zich voor jou. Elk pakket bevat een blauwe, zwarte en rode fineliner, waarmee je kunt tekenen, schrijven en markeren met uiterste nauwkeurigheid. De pennen hebben een afmeting van ongeveer 13,5x1 cm, wat ze gemakkelijk hanteerbaar maakt voor zowel volwassenen als kinderen. Of je nu notities maakt voor school of werk, een kunstwerk creëert of je dagboek bijwerkt, deze fijnschrijvers zijn een must-have voor elke schrijfbenodigdheden kit.

Voordelig en veelzijdig: de Fijnschrijvers 3 stuks

Ben je op zoek naar een goedkope maar veelzijdige toevoeging aan je schrijfwaren? Zoek dan niet verder dan deze set van drie fijnschrijvers. Deze voordelige set is ideaal voor allerlei gelegenheden - of je nu een kleurcode aanbrengt voor je studienotities, een persoonlijke touch geeft aan je agenda, of een levendige tekening maakt. Met deze fijnschrijvers kan je jouw creativiteit de vrije loop laten zonder een gat in je portemonnee te branden.

Productspecificaties

  • Type: Fijnschrijvers
  • Aantal: 3 stuks
  • Kleuren: Blauw, Zwart, Rood
  • Afmetingen: ca. 13,5x1 cm per pen

Productinformatie

Artikelnummer:
92249
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252452197
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod