ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Folieballon love groot 40 cm

Folieballon love groot 40 cm


Folieballon love groot 40 cm De Folieballon love groot 40 cm is een prachtige toevoeging aan elke feestelijke gelegenheid. Deze grote letter folieballonnen hebben een hoogte van 40 cm en zijn voorzien

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Folieballon love groot 40 cm

De Folieballon love groot 40 cm is een prachtige toevoeging aan elke feestelijke gelegenheid. Deze grote letter folieballonnen hebben een hoogte van 40 cm en zijn voorzien van ophangogen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgehangen. Of het nu gaat om een huwelijk, valentijn, verjaardag, feest, verloving of bruiloft, deze folieballonnen zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer.

Folieballon love groot 40 cm - Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een voordelige en goedkope manier om een speciale gelegenheid te vieren? Dan is de Folieballon love groot 40 cm de perfecte keuze. Deze betaalbare folieballonnen zijn ideaal voor allerlei gelegenheden, zoals huwelijken, valentijnsdag, verjaardagen, feestjes en verlovingen. Met een hoogte van 40 cm en de tekst "love" brengen ze direct een feestelijke sfeer in elke ruimte. Bovendien worden ze geleverd met 7 meter ophangsnoer, zodat je ze gemakkelijk kunt bevestigen waar je maar wilt.

Productspecificaties:

  • Hoogte: 40 cm
  • Materiaal: Folie
  • Voorzien van ophangogen
  • Inclusief 7 meter ophangsnoer

Productinformatie

Artikelnummer:
93325
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8719202407327
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod