ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotoalbum groot Earth Caribbean 400 fotos Henzo

Fotoalbum groot Earth Caribbean 400 fotos Henzo


Fotoalbum groot Earth Caribbean 400 fotos Henzo Groot luxe boekgebonden fotoalbum van het kwaliteitsmerk Henzo met als thema aarde Caribbean strand. Het album biedt ruimte voor maar liefst 400 foto's

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Fotoalbum groot Earth Caribbean 400 fotos Henzo

Groot luxe boekgebonden fotoalbum van het kwaliteitsmerk Henzo met als thema aarde Caribbean strand. Het album biedt ruimte voor maar liefst 400 foto's van 10x15 cm. Met dit prachtige fotoalbum kun je al je waardevolle herinneringen op een stijlvolle manier bewaren.

Voordelig en veelzijdig

Dit fotoalbum is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens voordelig geprijsd. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar fotoalbum van goede kwaliteit. Of je nu je vakantiefoto's, familiefoto's of andere speciale momenten wilt bewaren, dit fotoalbum biedt voldoende ruimte en bescherming voor al je foto's.

Productspecificaties:

- Thema: Earth Caribbean strand - Capaciteit: geschikt voor 400 foto's van 10x15 cm - Afmetingen album: ca. 29,5x33x5 cm - Fotobladen: zuurvrij en fotoveilig - Tussenvellen: pergamijn voor extra bescherming Let op: Dit is slechts een voorbeeld van een producttekst en dient mogelijk aangepast te worden aan de specifieke wensen en vereisten van de webshop.

Productinformatie

Artikelnummer:
93618
Gewicht artikel (kg):
1.35
EAN:
8711229066082
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod