ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotoalbum huwelijk retro 24 fotos

Fotoalbum huwelijk retro 24 fotos


Onvergetelijke Herinneringen met het Retro Huwelijksfotoalbum Dit charmante retro huwelijksfotoalbum is de perfecte manier om de mooiste momenten van uw speciale dag te bewaren. Met een nostalgische

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Onvergetelijke Herinneringen met het Retro Huwelijksfotoalbum

Dit charmante retro huwelijksfotoalbum is de perfecte manier om de mooiste momenten van uw speciale dag te bewaren. Met een nostalgische uitstraling en een strik aan de zijkant, straalt dit fotoalbum een warme en romantische sfeer uit. Het biedt ruimte voor 24 foto's van 10x15 cm in 12 kunststof slip-in mapjes. De voorzijde is voorzien van een metalen fotolijstje waarin een foto van het bruidspaar kan worden geschoven, waardoor het een gepersonaliseerd tintje krijgt. Dit maakt het trouwalbum niet alleen een prachtige bewaarplek voor uw eigen herinneringen, maar ook een leuk cadeau voor de gasten van de bruiloft.

Een Betaalbaar en Praktisch Huwelijkscadeau

Dit retro huwelijksfotoalbum is niet alleen stijlvol, maar ook zeer betaalbaar. Het is een voordelige manier om uw dierbare herinneringen op te slaan of om een uniek en persoonlijk cadeau aan uw gasten te geven. Het is ideaal voor alle gelegenheden, van intieme familiebijeenkomsten tot grote bruiloftsfeesten. Het compacte formaat van het album maakt het gemakkelijk om op te bergen en te vervoeren, zodat u uw herinneringen altijd bij u kunt hebben.

Productspecificaties

- Retro stijl huwelijksfotoalbum - Voorzien van de tekst 'Our Wedding' - Biedt ruimte voor 24 foto's van 10x15 cm - Bevat 12 kunststof slip-in mapjes - Voorzien van een metalen fotolijstje aan de voorzijde - Afmetingen: ca. 13x17x1,5 cm - Een strik aan de zijkant voor een romantische uitstraling - Geschikt als cadeau voor bruiloftsgasten.

Productinformatie

Artikelnummer:
92833
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
4032695208047
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod