ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotoalbum vintage engel 40 blz

Fotoalbum vintage engel 40 blz


Ontdek de Charme van het Fotoalbum Vintage Engel 40 blz Ervaar de nostalgische charme van het Fotoalbum Vintage Engel 40 blz. Dit unieke fotoboek, versierd met een 3D-afbeelding van twee engelen, bie

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Charme van het Fotoalbum Vintage Engel 40 blz

Ervaar de nostalgische charme van het Fotoalbum Vintage Engel 40 blz. Dit unieke fotoboek, versierd met een 3D-afbeelding van twee engelen, biedt een stijlvolle en elegante manier om je dierbare herinneringen te bewaren. Met 40 witte, zuurvrije bladzijden van 28x21,7 cm en beschermende pergamijn tussenvellen, biedt dit fotoverzamelalbum voldoende ruimte om je mooiste momenten vast te leggen. De afmeting van het album is ca. 31x23x3,3 cm, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke koffietafel of boekenplank.

Voordelig en veelzijdig: Het Fotoalbum Vintage Engel 40 blz

Het Fotoalbum Vintage Engel 40 blz is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een veelzijdige. Of je nu op zoek bent naar een plek om de foto's van je laatste vakantie, een speciale verjaardag of een bijzondere mijlpaal in je leven te bewaren, dit goedkope fotoalbum is de ideale keuze. Het is ook een prachtig geschenk voor verschillende gelegenheden, zoals een huwelijk, een doop of een jubileum. Met dit betaalbare fotoalbum creëer je een blijvende herinnering die generaties lang kan worden gekoesterd.

Productsamenvatting: Fotoalbum Vintage Engel 40 blz

- Boekgebonden fotoalbum met 3D-afbeelding van twee engelen - 40 witte, zuurvrije fotobladzijden van 28x21,7 cm - Pergamijn tussenvellen voor extra bescherming van je foto's - Afmeting album: ca. 31x23x3,3 cm - Ideaal voor het bewaren van vakantiefoto's, familiefoto's, huwelijksfoto's en meer - Een betaalbaar en veelzijdig cadeau voor diverse gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
7558
Gewicht artikel (kg):
0.8
EAN:
4032696204376
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod