ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotolijst Funny Baby

Fotolijst Funny Baby


Fotolijst Funny Baby: Een Uniek Stuk Decoratie Onze Fotolijst Funny Baby is niet zomaar een fotolijst, maar een stukje kunst dat de ruimte verfraait. Deze humoristische fotolijst, gemaakt van duurzaa

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Fotolijst Funny Baby: Een Uniek Stuk Decoratie

Onze Fotolijst Funny Baby is niet zomaar een fotolijst, maar een stukje kunst dat de ruimte verfraait. Deze humoristische fotolijst, gemaakt van duurzaam kunststof, is in de vorm van een baby en draagt de liefdevolle tekst 'I love you'. Het is een unieke manier om uw dierbare herinneringen te koesteren en tentoon te stellen. Met zijn compacte afmetingen van ongeveer 12x9x3 cm, past deze fotolijst gemakkelijk op elke plank, bureau of nachtkastje.

Voordelig en veelzijdig geschenk

De Fotolijst Funny Baby is niet alleen betaalbaar, maar ook een uiterst veelzijdig cadeau. Het is een perfect geschenk voor babyborrels, verjaardagen, Moederdag, Vaderdag of gewoon om iemand te laten weten hoeveel je van hen houdt. Deze budgetvriendelijke fotolijst is een origineel en voordelig cadeau dat bij elke gelegenheid past.

Productsamenstelling

- Productnaam: Fotolijst Funny Baby - Materiaal: Kunststof - Vorm: Baby - Tekst: 'I love you' - Afmetingen: ca. 12x9x3 cm - Verpakking: Geleverd in doos - Geschikt voor: Decoratie, cadeau bij diverse gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
92720
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8020912006107
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod