ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotolijst klein hout dier kind

Fotolijst klein hout dier kind


Unieke Houten Kinder Fotolijst in Dierenvorm Breng een glimlach op het gezicht van je kleintje met deze speelse, houten kinderfotolijst in de vorm van een dier. Deze mini fotolijst is een schattige aa

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Unieke Houten Kinder Fotolijst in Dierenvorm

Breng een glimlach op het gezicht van je kleintje met deze speelse, houten kinderfotolijst in de vorm van een dier. Deze mini fotolijst is een schattige aanvulling op elke kinderkamer, met zijn vrolijke ontwerp en liefdevolle details. Elk frame is zorgvuldig vormgegeven in de vorm van een aap, olifant, zebra of krokodil, waardoor het een leuke en fantasierijke manier is om je favoriete foto's te tonen. Met een compacte afmeting van 9,5x9,5 cm en een fotoformaat van 6x6 cm, is deze fotolijst de perfecte maat voor het bureau, de plank of het nachtkastje van je kind.

Voordelige Kinder Fotolijst voor Elke Gelegenheid

Dit charmante houten fotolijstje is niet alleen een fantastische manier om je dierbare herinneringen te koesteren, maar ook een uiterst voordelige keuze. Het is een goedkoop maar waardevol cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een speciale verrassing. Dankzij het veelzijdige ontwerp kan het op verschillende manieren worden gebruikt, van het tonen van je favoriete foto's tot het fungeren als een uniek decoratief stuk in de kinderkamer. Met zijn aantrekkelijke prijs en veelzijdige gebruiksmogelijkheden is deze fotolijst een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijk maar bijzonder cadeau.

Productspecificaties van de Houten Kinder Fotolijst

  • Type: Staande fotolijst
  • Materiaal: Hout
  • Vorm: Dier (aap, olifant, zebra, krokodil)
  • Afmeting fotolijst: ca. 9,5x9,5 cm
  • Afmeting foto: ca. 6x6 cm
  • Kleur: Natuurlijk hout
  • Gebruik: Geschikt voor kinderkamer, als cadeau

Productinformatie

Artikelnummer:
93117
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8711361013487
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod