ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotolijst Nijntje blauw 18x13 cm Henzo

Fotolijst Nijntje blauw 18x13 cm Henzo


Over de Fotolijst Nijntje blauw 18x13 cm Henzo Deze charmante Nijntje fotolijst, uitgevoerd in de kleur blauw, is een must-have voor elke kinderkamer. De fotolijst is vervaardigd door Henzo, een merk

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Over de Fotolijst Nijntje blauw 18x13 cm Henzo

Deze charmante Nijntje fotolijst, uitgevoerd in de kleur blauw, is een must-have voor elke kinderkamer. De fotolijst is vervaardigd door Henzo, een merk dat bekend staat om haar kwalitatieve en creatieve fotolijsten. Deze specifieke Nijntje fotolijst is onderdeel van de Zoo Land collectie en heeft een formaat van 18x13 cm, perfect voor het inlijsten van uw dierbaarste momenten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een foto van 8x8 cm te gebruiken met het bijgeleverde Nijntje kader. Het is een staande fotolijst, gemaakt van stevig kunststof, die de magie van Nijntje tot leven brengt in elke kamer.

Een voordelige en veelzijdige keuze

Deze goedkope Nijntje fotolijst is niet alleen een leuke decoratie, maar ook een prachtige manier om uw favoriete foto's te tonen. Het is ideaal voor een verjaardagscadeau, als bijzonder aandenken voor een kind of gewoon om uw eigen huis op te vrolijken. Het gebruik van deze fotolijst is eenvoudig en flexibel, dankzij het meegeleverde Nijntje kader, waardoor het aanpassen van de foto's een fluitje van een cent is. Met zijn aantrekkelijke prijs en veelzijdige gebruiksmogelijkheden, is deze fotolijst een voordelige keuze voor iedereen.

Productspecificaties

  • Productsoort: Fotolijst
  • Thema: Nijntje Zoo Land
  • Kleur: Blauw
  • Afmetingen: 18x13 cm (geschikt voor foto's van 18x13 cm of 8x8 cm met Nijntje kader)
  • Materiaal: Kunststof
  • Staande fotolijst
  • Producent: Henzo

Productinformatie

Artikelnummer:
92706
Gewicht artikel (kg):
0.31
EAN:
8711229802819
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod