ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fotolijst stickers 4 delig

Fotolijst stickers 4 delig


Fotolijst Stickers 4 Delig: Een Unieke Manier om Uw Foto's te Presenteren Met deze set van 4 fotolijst stickers kunt u uw favoriete foto's op een unieke en stijlvolle manier presenteren. Deze zelfkle

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Fotolijst Stickers 4 Delig: Een Unieke Manier om Uw Foto's te Presenteren

Met deze set van 4 fotolijst stickers kunt u uw favoriete foto's op een unieke en stijlvolle manier presenteren. Deze zelfklevende fotolijsten zijn ideaal om uw muren, deuren of zelfs meubels te personaliseren. Of het nu gaat om familiefoto's, vakantieherinneringen of kunstwerken van uw kinderen, deze fotolijststickers zijn perfect om uw huis een persoonlijk tintje te geven. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende designs en passen perfect in elk interieur.

Voordelige Fotolijst Stickers: Perfect voor Elke Gelegenheid

Als u op zoek bent naar een goedkope en creatieve manier om uw foto's te presenteren, dan zijn deze fotolijst stickers een geweldige optie. Ze zijn niet alleen voordelig, maar ook zeer veelzijdig. Of u nu een verjaardagsfeest, een huwelijksfeest of een housewarming organiseert, deze stickers zijn de perfecte manier om uw ruimte te personaliseren en uw gasten uw favoriete momenten te laten zien. Daarnaast zijn ze ook ideaal als cadeau. Met deze stickers kunt u uw geliefden een unieke en persoonlijke herinnering geven die ze overal in huis kunnen plakken.

Productspecificaties van de Fotolijst Stickers 4 Delig

- Set van 4 fotolijst stickers - Assorti design, passend bij elk interieur - Zelfklevend, gemakkelijk aan te brengen op verschillende oppervlakken - Afmetingen: 2 stickers van 10,5x14 cm en 2 stickers van 18x14 cm - Ideaal voor het presenteren van foto's, kunstwerken en herinneringen - Geschikt voor muren, deuren, meubels en meer.

Productinformatie

Artikelnummer:
92382
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8711252723297
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod