ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Frituurtang metaal lang

Frituurtang metaal lang


Frituurtang metaal lang Deze frituurtang van metaal is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die graag frituurt, barbecuet, grilt, bakt of vlees bereidt. Met zijn lengte is deze tang perfect geschikt

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Frituurtang metaal lang

Deze frituurtang van metaal is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die graag frituurt, barbecuet, grilt, bakt of vlees bereidt. Met zijn lengte is deze tang perfect geschikt voor gebruik bij de frituur, barbecue, grill, oven en als vleestang. Met de afmetingen van ca. 31,5x8,5x4 cm is deze tang gemakkelijk te hanteren en biedt hij voldoende grip voor het optillen en draaien van voedsel.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een betaalbare frituurtang van metaal? Dan is deze tang precies wat je nodig hebt! Met zijn scherpe prijs is hij zeer voordelig en biedt hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bespaar geld zonder concessies te doen aan de functionaliteit en duurzaamheid van deze frituurtang. Met deze voordelige tang kun je moeiteloos genieten van heerlijk gefrituurd eten, gegrild vlees en nog veel meer.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Lengte: ca. 31,5 cm
  • Breedte: ca. 8,5 cm
  • Hoogte: ca. 4 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92793
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8717344998086
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod