ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fruit waterfles met infuser 650 ml

Fruit waterfles met infuser 650 ml


Fruit waterfles met infuser 650 ml Met deze kunststof waterfles met filter heb je altijd water met een smaakje bij de hand. Doe je favoriete fruit, groente of kruiden in de infuser en het water krijgt

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Fruit waterfles met infuser 650 ml

Met deze kunststof waterfles met filter heb je altijd water met een smaakje bij de hand. Doe je favoriete fruit, groente of kruiden in de infuser en het water krijgt een heerlijk smaakje. Deze gadget is ook leuk om cadeau te geven. De afmetingen van de fles zijn ongeveer 7 cm in diameter en 22 cm in hoogte. Het artikel heeft een afmeting van 7 x 7 x 22 cm.

Fruit drinkfles met infuser

Met deze fruitige drinkfles met infuser van 650 ml heb je altijd water met een smaakje bij de hand. Voeg je favoriete fruit, groente of kruiden toe aan de infuser en geniet van een heerlijk verfrissende drank. Deze handige gadget is ook ideaal om cadeau te geven. De fles heeft een diameter van ongeveer 7 cm en een hoogte van 22 cm. Het artikel heeft afmetingen van 7 x 7 x 22 cm.

Fruitige waterfles met infuser 650 ml

Met deze handige waterfles met infuser van 650 ml kun je altijd genieten van water met een smaakje. Voeg je favoriete fruit, groente of kruiden toe aan de infuser en het water krijgt een heerlijk aroma. Deze gadget is ook perfect om cadeau te geven. De fles heeft een diameter van ongeveer 7 cm en een hoogte van 22 cm. Het artikel heeft afmetingen van 7 x 7 x 22 cm.

Waterfles met infuser voor fruit 650 ml

Met deze praktische waterfles met infuser van 650 ml heb je altijd verfrissend water met een fruitige twist bij de hand. Voeg je favoriete fruit, groente of kruiden toe aan de infuser en geniet van een heerlijk smaakje. Deze gadget is ook ideaal om cadeau te doen. De fles heeft een diameter van ongeveer 7 cm en een hoogte van 22 cm. Het artikel heeft afmetingen van 7 x 7 x 22 cm. --- Deze fruit waterfles met infuser van 650 ml is een must-have voor iedereen die graag water drinkt met een smaakje. Met de handige infuser kun je eenvoudig je favoriete fruit, groente of kruiden toevoegen aan het water, waardoor het een heerlijk aroma krijgt. Of je nu thuis bent, op

Productinformatie

Artikelnummer:
93912
Afmetingen:
7 x 7 x 22 cm
Gewicht artikel (kg):
0.18
EAN:
8711361015023
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod