ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Fruitschaal metaal chroom rond 30 cm

Fruitschaal metaal chroom rond 30 cm


Verchroomde Metalen Fruitschaal: Een Stijlvolle Aanvulling op uw Keuken Ontdek de verchroomde metalen fruitschaal, een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze ronde fruitschaal, oo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Verchroomde Metalen Fruitschaal: Een Stijlvolle Aanvulling op uw Keuken

Ontdek de verchroomde metalen fruitschaal, een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Deze ronde fruitschaal, ook wel bekend als een fruitmand, is vervaardigd uit stevig draadmetaal, waardoor hij zowel duurzaam als stijlvol is. Met een doorsnede van ongeveer 30 cm en een hoogte van 9 cm, biedt deze schaal voldoende ruimte om uw favoriete fruitsoorten tentoon te stellen en vers te houden. Dankzij het open draadontwerp circuleert de lucht vrij rond het fruit, wat bijdraagt aan de versheid. De chromen afwerking geeft deze fruitschaal een moderne en trendy uitstraling, waardoor hij een opvallend stuk is in elke keuken.

Een Voordelige en Praktische Keuze voor Elke Gelegenheid

Deze metalen fruitschaal van Cosy Trendy is een voordelige keuze voor wie op zoek is naar een functioneel en toch modieus keukenaccessoire. Het is een veelzijdige oplossing die niet alleen ideaal is voor dagelijks gebruik, maar ook perfect past bij speciale gelegenheden. Of u nu een diner organiseert of gewoon uw keuken een frisse nieuwe look wilt geven, deze goedkope fruitschaal is de perfecte keuze. Dankzij zijn stijlvolle design is het ook een geweldig cadeau-idee.

Productspecificaties:

  • Type: Fruitschaal / Fruitmand
  • Materiaal: Metaal (Verchroomd)
  • Vorm: Rond
  • Afmetingen: Doorsnede ca. 30 cm, Hoogte ca. 9 cm
  • Ontwerp: Open draadontwerp
  • Merk: Cosy Trendy

Productinformatie

Artikelnummer:
42176
Gewicht artikel (kg):
0.43
EAN:
5411159887612
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod