ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Geduldspel hout vierkant

Geduldspel hout vierkant


Geduldspel Hout Vierkant: Een Uitdaging voor Jong en Oud Dit Geduldspel Hout Vierkant is een echte uitdaging voor kinderen en volwassenen die hun behendigheid en geduld willen testen. Het houten puzz

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Geduldspel Hout Vierkant: Een Uitdaging voor Jong en Oud

Dit Geduldspel Hout Vierkant is een echte uitdaging voor kinderen en volwassenen die hun behendigheid en geduld willen testen. Het houten puzzelspel heeft vier gaten waarin je de balletjes moet zien te krijgen. Een spannend spel dat de concentratie en motorische vaardigheden stimuleert. Het spel is gemaakt van hout en heeft een compact formaat van 5,6 x 5,6 x 1,7 cm, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Let op: het spel is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar en wordt assorti dessin uitgeleverd in diverse thema's zoals dier, voertuig, clown en/of bal.

Voordelig Vermaak voor Diverse Gelegenheden

Het Geduldspel Hout Vierkant is een voordelige keuze voor urenlang vermaak. Dit budgetvriendelijke spel is ideaal voor verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten of als cadeau voor een kind. Het houten geduldspelletje is ook perfect voor scholen of kinderdagverblijven om kinderen op een leuke en uitdagende manier hun motorische vaardigheden te laten ontwikkelen. Het feit dat dit spel zo goedkoop is, maakt het ook een uitstekende keuze voor evenementen of feestjes waar je meerdere spellen nodig hebt.

Productsamenvatting

- Product: Geduldspel Hout Vierkant - Materiaal: Hout - Afmetingen: 5,6 x 5,6 x 1,7 cm - Thema's: Dier, voertuig, clown en/of bal - Geschikt voor: Kinderen boven de drie jaar en volwassenen - Toepassing: Stimuleert concentratie en motorische vaardigheden - Let op: Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
93286
Afmetingen:
5,6 x 5,6 x 1,7 cm
Materiaal:
Hout
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
5412619101248
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod