ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Gelpen blauw zwart rood 12 stuks

Gelpen blauw zwart rood 12 stuks


Productbeschrijving Laat je creativiteit de vrije loop met deze set van 12 gelpennen. Met deze verzameling van blauwe, zwarte en rode pennen kun je kleurrijke kunstwerken maken of je dagelijkse schri

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Laat je creativiteit de vrije loop met deze set van 12 gelpennen. Met deze verzameling van blauwe, zwarte en rode pennen kun je kleurrijke kunstwerken maken of je dagelijkse schrijfwerkzaamheden verlevendigen. De pennen hebben een softgrip, wat zorgt voor comfortabel en moeiteloos schrijven. De afmeting van elke gelpen is ongeveer 15x0,9 cm. Deze set is perfect voor zowel kinderen als volwassenen, voor school, werk of gewoon voor plezier.

Voordelige keuze

Deze set gelpennen is een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en veelzijdige schrijfwaren. Of je nu een student bent die zijn aantekeningen wil organiseren, een kunstenaar die zijn tekeningen wil inkleuren, of een professional die documenten moet markeren, deze pennen zijn ideaal voor jou. Bovendien zijn ze ook perfect als cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Met deze set haal je een voordelige en praktische oplossing in huis voor al je schrijfbehoeften.

Productspecificaties

- Set van 12 gelpennen - Kleuren: 6 x blauw, 3 x zwart, 3 x rood - Softgrip voor comfortabel schrijven - Afmeting per pen: ca. 15x0,9 cm - Geschikt voor diverse doeleinden: tekenen, schrijven, markeren etc. - Ideaal als cadeau voor diverse gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
92204
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8718375337691
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod