ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Geschenktas karton Disney Mickey Mouse 27 cm

Geschenktas karton Disney Mickey Mouse 27 cm


Geschenktas karton Disney Mickey Mouse 27 cm Deze leuke kartonnen geschenktas is perfect voor het verpakken van cadeautjes voor kinderen. De tas is versierd met een afbeelding van Mickey en Minnie Mo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Geschenktas karton Disney Mickey Mouse 27 cm

Deze leuke kartonnen geschenktas is perfect voor het verpakken van cadeautjes voor kinderen. De tas is versierd met een afbeelding van Mickey en Minnie Mouse en een hart, wat het geheel extra feestelijk maakt. Met de handige draag-touwtjes is het gemakkelijk om de tas te dragen. De afmetingen van de geschenktas zijn ongeveer 27x26x7 cm, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als middelgrote cadeaus. Of het nu voor een verjaardag is of voor het verpakken van een presentje of surprise op een kinderfeestje, deze geschenktas voegt een vrolijke touch toe aan elke gelegenheid.

Goedkope geschenktas karton Disney Mickey Mouse 27 cm

Op zoek naar een voordelige geschenktas voor kinderen? Dan is deze kartonnen geschenktas met Mickey en Minnie Mouse de perfecte keuze. Met zijn aantrekkelijke prijs en leuke design is deze tas een betaalbare en feestelijke optie om cadeautjes in te verpakken. De draag-touwtjes maken het gemakkelijk om de tas te dragen, terwijl de afmetingen van ongeveer 27x26x7 cm ervoor zorgen dat hij geschikt is voor zowel kleine als middelgrote cadeaus. Met deze goedkope geschenktas maak je elk kind blij!

Productspecificaties:

  • Materiaal: Karton
  • Afmetingen: ca. 27x26x7 cm
  • Design: Disney Mickey Mouse
  • Inclusief draag-touwtjes
  • Geschikt voor kleine en middelgrote cadeaus

Productinformatie

Artikelnummer:
7188
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8710675010380
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod